Botanická 15, Bratislava
Štátny veterinárny a potravinový ústav Bratislava vykonáva senzorické, mikrobiologické, chemické a molekulárno-biologické skúšky potravín, krmív a kŕmnych komponentov živočíšneho a rastlinného pôvodu, tabaku, tabakových výrobkov a vody; sérologické, virologické, parazitologické, mykologické, bakteriologické, patologicko-anatomické, molekulárno-biologické a toxikologické skúšky biologických materiálov a diagnostikovanie príčin ochorení a hynutí zvierat; vyjadrovanie názorov a interpretácií. Certifikačný orgán pre certifikáciu osôb ponúka možnosť certifikácie osôb v oblasti senzorického posudzovania potravinárskych a poľnohospodárskych výrobkov a vína v súlade s STN EN ISO/IEC 17024 Spôsobilosť vykonávať skúšky nestranne a dôveryhodne laboratórium preukazuje plnením požiadaviek normy STN EN ISO/IEC 17025:2005. (Osvedčenie o akreditácii č. S-127 + zoznam akreditovanych skusok). Certifikačný orgán pre certifikáciu osôb vykonávajúcich senzorické posudzovanie potravinárskych a poľnohospodárskych výrobkov je akreditovaný v súlade s STN EN ISO/IEC 17024:2013 (Osvedčenie o akreditácii č. O-011), na nasledovné oblasti činnosti: -certifikácia osôb pre senzorické skúšky potravinárskych a poľnohospodárskych výrobkov -certifikácia osôb pre senzorické skúšky vína
Máme aktuálne 2.112 aktívnych dopytov, ku ktorým hľadáme dodávateľov. Zadajte telefónne číslo, zavoláme vám späť do 15 minút a nájdeme i dopyty pre vás.